Zakó anyagok

A legjobb minőségű zakószövetek a legjobb áron kínálatunkban. Az elegáns férfiöltözet egyik ruhadarabja a zakó, mely egyaránt megfelel üzleti találkozókra, de hétköznapi viseletként is tökéletes, a sportosan elegáns megjelenés elengedhetetlen kelléke. A megfelelő esésű, tartású zakók titka a zakószövet. Az általunk forgalmazott zakószövetek mindegyike a legjobb minőségű alapanyagokból készült, hogy a belőlük készült zakók hosszú évekig szolgálhassák viselőjüket. Oldalunkon a kiváló színvonalú zakószövetek mellett megtalálhatók a férfi és női öltözékek további alapanyagai is. Kínálatunkban öltönyszövetek, kabátszövetek és kosztümökhöz való szövetek is helyet kapnak, ezeken túl pedig a védőruházati és munkaruházati alapanyagok terén is élen járunk. Törekvésünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen a nálunk vásárolt anyagokkal és kiegészítőkkel, így csakis a legjobb márkákkal és gyártókkal dolgozunk együtt. Szolgáltatásaink között vállaljuk még a nálunk vásárolt egyes lakástextilek – mint például függönyök, sötétítők és dekorok – egyedi igények szerinti elkészítését, valamint a kereskedelmi egységek, vendéglátó helyek számára elkészítjük az egyéni árajánlat szerint a megrendelt szalvétákat, terítőket és más dekorációs kellékeket.

A nálunk bemutatott zakószövetek a minőség és tartósság mellett különféle színekben kaphatók, hogy vásárlóink minden eseményhez, alkalomhoz megtalálhassák a megfelelő alapanyagot. Választható vékonyabb és vastagabb szövet, forgalmazunk gyapjú, kevert, pamut és len szöveteket is azért, hogy ügyfeleink minden igényét kielégíthessük. A zakókészítés másik fontos eleme a szövet mellett a bélés. Termékeink között viszkóz, acetát és poliészter béléseket kínálunk, melyek gondoskodnak a zakók megfelelő kényelméről és szellőzéséről.

Tekintse meg  széles szövetkínálatunkat és válassza ki a tökéletes anyagot és színt, a megrendelt árut kérés esetén házhoz is szállítjuk.