Vízpergető alapanyagok

Cégünk termékei között a munkaruházati és védőruházati alapanyagok mellett megtalálja a legjobb vízlepergető anyagok típusait is, melyek vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően tökéletesen használhatók kültéren. A kínálatunkban lévő, zömében nyugat-európai importból származó, 100% PE összetételű vízlepergető anyagok tökéletesen alkalmasak ruházati célokra, kerti bútorok védelmére, árnyékoláshoz, továbbá védőhuzatok készítésére is. Kínálatunkban a munkaruházati- és védőruházati alapanyagok mellett megtalálhatók még a poliuretánnal kent vízlepergető anyagok is, melyek munka-és védőruházati célra is kiválóan alkalmasak. A poliuretán réteg biztosítja az alapanyag átszellőzését és így kellemes közérzetet ad viselőjének.

Amennyiben szeretné az esőtől és más csapadéktól megvédeni értékes bútorait vagy járműveit és sportfelszereléseit, akkor az a legbiztonságosabb megoldás, ha vízlepergető anyag mellett dönt.

Termékeinknél nem pusztán a funkciót tartjuk szem előtt, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a kinézetre, a külső megjelenésre is. Éppen ezért széles szín – és fajtaválasztékkal rendelkezünk, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa az alapanyagok között az ízlésének megfelelőt. Mindegyik alapanyag kitűnő minőségű, ez garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot még a legzordabb időjárási körülmények mellett is.

Cégünk kis-és nagykereskedelmi mennyiségben is a vásárlók rendelkezésére áll, ezért a vízlepergető anyag típusainak árai is sokfélék. Nézzen szét termékeink között és kérjen ajánlatot!

ALKATEGÓRIÁK

 

vízpergető anyagok

 

poliuretánnal kent vízpergető anyagok