Védőruházati alapanyagok

A KLOPMAN védőruházati alapanyagai a vonatkozó normák szerinti minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek, így természetesen jól felhasználhatóak a különböző pályázatokhoz., a belőlük készült termékek beminősítéséhez.

A munkavédelem érdekében használt védőfelszerelések hatékonysága egy nagyon fontos jellemzőn múlik, és ez nem más, mint maga az anyag. A cégünk által forgalmazott Klopman védőruházati anyagok az előírások szerinti minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek, így természetesen jól felhasználhatóak a különböző pályázatokhoz és a belőlük készült termékek minősítéséhez.
Az egyes munkakörök során az alkalmazottak számtalan variációban kerülhetnek kapcsolatba a veszélyes anyagokkal, hiszen ezek megjelenési formája is többféle lehet. Vannak gáznemű, permet, köd, vagy aeroszol típusú, szilárd részecskék, vagy fröccsenő folyadékok formájában előforduló veszélyes anyagok.
A védőruházatokon való eligazodást a kezelési és használati utasításon lévő piktogramok segítik, megmutatják az adott anyag védelmi képességét. A védőruhák azt a célt szolgálják, hogy, megakadályozzák a test egészének vagy egy részének felületi érintkezését a veszélyes anyagokkal szemben, éppen ezért elsődleges feladatuk, hogy meggátolják az ilyen anyagok behatolását vagy átszivárgását a védőréteg felületén keresztül. 

ALKATEGÓRIÁK

[ux_product_categories type=”row” ids=”36,38,42,41,40,39,43″]