Szakácsruhák

A Variker termékportfóliójának igen fontos részét képezik a szakácsruhák. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csakis a legjobb minőségű anyagokból készült darabokat kínáljuk a szakácsoknak és a szakácsnak készülő tanoncoknak, de termékeink kitűnő ajándékok lehetnek a főzés szerelmeseinek is. Szakácsruháink egy része importból, míg másik része hazai gyártásból származik, prémium minőségűek, az európai középkategória felső szegmensét képviselik. Megrendelőink körében szállodák, éttermek, szakiskolák és egyéni vásárlók egyaránt megtalálhatók. Árainkat úgy alakítjuk, hogy azokkal versenyképesek lehessünk a gyorsan változó piaci körülmények között is.

A szakácsruha több fontos részből áll: a szakácssapka, a szakácskabát, a szakácskötény és a szakácsnadrág egyaránt elengedhetetlen kelléke a szakácsoknak. Ezek a szakácsruhák fontos feladatokat hivatottak betölteni. A sapka például meggátolja, hogy az ételekbe belehulljanak a hajszálak.

A szakácsruháknak  kényelmesnek kell lenniük, hiszen viselőjük egész nap hordja a speciális ruhadarabokat. A kényelem mellett azonban a biztonság is egy nagyon fontos szempont, valamint cégünk azzal is tisztában van, hogy a legjobb szakácsruhák megjelenésükben is elsőrendűek. Termékeink között a hagyományos fehér színű ruhák mellett színes darabok is találhatók, hogy az egyedi igényeknek is meg tudjunk felelni.

A szakácsruhák többféle alapanyagból készülhetnek, termékeink között kiváló minőséggel és prémium alapanyagokkal találkozhat. A teljes mértékben pamutból készült ruhák a legnagyobb komfortérzetet biztosítják, emellett a nedvszívó képességük is kiváló. A pamut ruhák mellett oldalunkon megtalálhatóak a poliészterrel kevert pamutból gyártott ruhadarabok is, ezek a ruhák könnyen tisztíthatók és rendkívül tartósak is, a sokszori mosás során sem mennek össze és rongálódnak meg.

Az általunk forgalmazott szakácsruhák garantálják a hosszú élettartamot, a stílusos és egyedi megjelenést, a kényelmet és a biztonságot.

ALKATEGÓRIÁK

[ux_products style=”normal” type=”row” cat=”51″ products=”20″ image_height=”132%” image_size=”original”]