Szakácsruhák

A Variker termékportfóliójának igen fontos részét képezik a szakácsruhák. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csakis a legjobb minőségű anyagokból készült darabokat kínáljuk a szakácsoknak és a szakácsnak készülő tanoncoknak, de termékeink kitűnő ajándékok lehetnek a főzés szerelmeseinek is. Szakácsruháink egy része importból, míg másik része hazai gyártásból származik, prémium minőségűek, az európai középkategória felső szegmensét képviselik. Megrendelőink körében szállodák, éttermek, szakiskolák és egyéni vásárlók egyaránt megtalálhatók. Árainkat úgy alakítjuk, hogy azokkal versenyképesek lehessünk a gyorsan változó piaci körülmények között is.

A szakácsruha több fontos részből áll: a szakácssapka, a szakácskabát, a szakácskötény és a szakácsnadrág egyaránt elengedhetetlen kelléke a szakácsoknak. Ezek a szakácsruhák fontos feladatokat hivatottak betölteni. A sapka például meggátolja, hogy az ételekbe belehulljanak a hajszálak.

A szakácsruháknak  kényelmesnek kell lenniük, hiszen viselőjük egész nap hordja a speciális ruhadarabokat. A kényelem mellett azonban a biztonság is egy nagyon fontos szempont, valamint cégünk azzal is tisztában van, hogy a legjobb szakácsruhák megjelenésükben is elsőrendűek. Termékeink között a hagyományos fehér színű ruhák mellett színes darabok is találhatók, hogy az egyedi igényeknek is meg tudjunk felelni.

A szakácsruhák többféle alapanyagból készülhetnek, termékeink között kiváló minőséggel és prémium alapanyagokkal találkozhat. A teljes mértékben pamutból készült ruhák a legnagyobb komfortérzetet biztosítják, emellett a nedvszívó képességük is kiváló. A pamut ruhák mellett oldalunkon megtalálhatóak a poliészterrel kevert pamutból gyártott ruhadarabok is, ezek a ruhák könnyen tisztíthatók és rendkívül tartósak is, a sokszori mosás során sem mennek össze és rongálódnak meg.

Az általunk forgalmazott szakácsruhák garantálják a hosszú élettartamot, a stílusos és egyedi megjelenést, a kényelmet és a biztonságot.

ALKATEGÓRIÁK

Szakácsruha

Szakácsruha 1

5 200 Ft7 500 Ft

Szakácsruha

Szakácsruha 3

5 300 Ft

Szakácsruha

Szakácsruha 4

4 900 Ft
Akció!

Szakácsruha

Szakácsruha 5

4 900 Ft
Akció!

Szakácsruha

Szakácsruha 10

2 500 Ft4 900 Ft
Akció!

Szakácsruha

Szakácsruha 11

4 900 Ft

Szakácsruha

Szakácsruha 12

2 200 Ft2 500 Ft

Szakácsruha

Szakácsruha 13

1 400 Ft6 490 Ft

Szakácsruha

Szakácsruha 15

3 710 Ft