A sötétítők fontos részét képezik termékportfóliónknak. Kínálatunkban két típus található, az úgynevezett Black-out sötétítő függönyök és az ankara sötétítők. Mindkettő a legjobb minőségű alapanyagokból készül, megjelenésükkel pedig hangulatossá és egyedivé teszik az otthonokat. A Black-out sötétítő színtartó, formatartó, 100% poliészter anyagból készül és 150 centiméteres szélességben rendelhető. Ezek a sötétítők teljes besötétítést tesznek lehetővé, a függönyök semmi fényt nem engednek át. Készletünkben egyszínű és mintás változatban is kaphatók, az általunk forgalmazott anyagok mindig az aktuális trendeket követik, így mindenki kiválaszthatja közülük az ízléséhez és otthonának stílusához leginkább passzolót. Az ankara sötétítők 280 centiméter széles kivitelben kaphatók, ezek az anyagok dekoratívak és elegánsak, széles kínálatunkban számtalan színben és mintában elérhetők. Ez a fajta anyag sötétítésre és dekorfüggönynek is egyaránt alkalmas, továbbá díszpárnának is ideális választás.

Ebből is látszik, hogy a sötétítőket a fényáteresztő képességük alapján sorolhatjuk kategóriákba. Egyes típusok jobban, míg más fajták egyáltalán nem engedik be a szobába a fényt, termékeink között mindkettőre talál példát. A megfelelő sötétítő kiválasztásánál így tehát figyelembe kell venni, hogy a sötétíteni kívánt helyiséget milyen mértékben szeretnénk elzárni a fény elől. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hálószobákba inkább a black-out anyagok a népszerűbbek, de a választást ez egyéni ízlés és elvárás is befolyásolja.

Azonban azon kívül, hogy sötétítésre használhatjuk a függönyöket, kiválóan díszíthetjük vele otthonunkat is, valamint kiemelhetjük, keretezhetjük velük a fényáteresztő függönyöket is, melyek így tökéletesen harmonizálhatnak egymással és a szoba stílusával. Termékeink között sok-sok szín közül választhat, anyagaink mindegyike elegáns és minőségi kidolgozású. A megrendelt függönyanyagokat kérés esetén házhoz szállítjuk, így vásárlóinknak maximális kényelmet nyújtunk, hogy mindig elégedettel lehessenek szolgáltatásainkkal.