Selymek

A különböző típusú selymek a textilipar fontos alapanyagai. A selyemhernyók váladékából készült szálakból állítják elő a ruhákhoz és más dekorációs anyagokhoz használatos textilt. A selyem felhasználásának csak a képzelet szabhat határt, a nők kedvelt ruhadarabjai mellett párnák, ágyneműhuzatok, de akár nyakkendők is készülhetnek ebből a fényes és lágy alapanyagból. Cégünk kínálatában viszkóz és poliészter selymek találhatók, melyek egytől-egyik különlegesen szépek és kitűnő minőségűek. A viszkóz természetes alapanyagból, cellulózból készül, emiatt kényelmes és jó szellőzésű  ruhadarabok gyárthatók belőlük. Kínálatunkban sokféle színben és mintában találkozhat a selyemanyagokkal, hogy az egyedi igényeknek maximálisan eleget tehessünk.

Azt mindenki tudja, hogy a selyem mint ruházati alapanyag csillogó és fényes. De azt már kevesebben tudják, hogy ezt pedig a szálak egyedülálló keresztmetszetének köszönheti, mely visszaveri a rávetült fénysugarakat. Az anyag egyedi tulajdonságai közé tartozik továbbá még az is, hogy rendkívül erős, rugalmas és strapabíró, és igen jó a nedvszívó képessége is. Azonban a pamut alapanyaggal szemben a selyem nem tartja magában a felszívott folyadékot, hanem tökéletesen elvezeti azt, ez pedig az egyik legnépszerűbb anyaggá teszi a textiliparban.

A selyemből készült ruhák vagy ágyneműk különösen kellemes érzetet nyújtanak, köszönhető ez az anyag kiváló hőszabályozási képességeinek és rugalmasságának, valamint annak, hogy szellőzése révén gondoskodik a bőr megfelelő légzéséről is.

Amennyiben kifogástalan, szép és tartós anyagokat keres, nézzen szét termékeink között, ahol a selyemanyagok mellett megtalálhatja a legjobb szöveteket, lakástextileket, továbbá a munkaruházati és védőruházati alapanyagok terén is magas színvonallal az élen járunk. 

ALKATEGÓRIÁK

 

Polieszter

 

Viszkóz