Pólók

100 % pamutból készült rövidujjú pólók, galléros ill. környakas kivitelben.

Cégünk a legkiválóbb minőségű szakácsruhákat kínálja ügyfeleinek, melyek közül az egyik a szakácspóló, mely a szakácskötény, a szakácskabát és a szakácsnadrág mellett ugyanolyan fontos viselet a konyhában.

A szakácspóló leggyakrabban rövidujjú fazonban készül, hiszen ez a praktikus a munka közben. Hogy a lehető legkényelmesebb viseletet nyújthassa, pamut vagy kevert összetételű alapanyagokból gyártják őket. A pamut bár jobban szívja a vizet és az izzadtságot – mely igen fontos az állandó konyhai forróságban –, könnyebben megy össze és kevésbé bírják a nagy igénybevételt és a sok mosást. Éppen ezért találkozhat olyan termékekkel kínálatunkban, melynél a pamutot poliészterrel keverték. Ezeknél a ruháknál a pamut és a poliészter jótékony hatása is érvényesül, utóbbinak köszönhetően a szakácspóló könnyebben tisztíthatóvá válik, és a mosás során sem megy össze.

Kínálatunkban olyan szakácspóló is megtalálható, melynek összetételében a poliészter a domináns alapanyag. Ezek a pólók elsősorban hosszú élettartamuk miatt kedveltek és ajánlottak. Ez a típus rendkívül jól viseli a nagy mennyiségű ipari mosást, de a pamutnak köszönhetően még nedvszívó képessége is figyelemreméltó.

A szakácspóló lehet kerek nyakú vagy galléros, három gombbal ellátott, ki melyik fazont részesíti előnyben. a választás Önre van bízva.

Az általunk kínált összes szakácspóló az európai középkategória felső szegmensét képviselik, ár-érték arányuk pedig kiváló. Nézzen szét kínálatunkban, és válasszon a kitűnő minőségű és divatos szakácsruházati darabok közül.