Párnák, paplanok

A Variker mindig a minőség és a megbízhatóság mellett tette  le a voksát. Szöveteink, lakástextíliáink és munkaruházati alapanyagaink is ezt támasztják alá. Termékeink között párnák és paplanok is megtalálhatók, melyek egytől-egyig a pihentető és kényelmes alvást segítik elő.

Ugyanis a nyugodt pihenéshez nem elegendő egy megfelelő ágy vagy matrac. Nem bizony. Ugyanolyan fontos a körültekintően és az alvási szokásokhoz illeszkedő párna kiválasztása, valamint a hozzá tartozó paplan anyaga és hőszigetelése.

Webáruházunkban bőséges  a választék párna és paplan terén, kínálunk pamut és poliészter anyagból készült termékeket is a hagyományos tollpárnák mellett.

Hogy milyen párnát kell választani a tökéletes alváshoz? Amelyik kellőképpen megtámasztja fejünket és nyakunkat, továbbá a megfelelő helyzetben tartja egész éjszaka gerincünket. Ahány ember, annyi szokás – tartja a mondás, és igaz ez az alvásra is. Vannak, akik hason és vannak, akik oldalt fekve tudnak kényelmesen aludni, de olyan is van, aki a hátán alszik. Éppen ezért fontos, hogy a megvásárolni kívánt párna segítse testhelyzetünket. Összefoglalva tehát ezekre a tényezőkre kell odafigyelni, mielőtt elhatározzuk magunkat: milyen a párna formája, milyen testhelyzetben alszunk, milyen töltetű párnát szeretnénk és milyen egészségügyi problémáink vannak, melyeket szem előtt kell tartanunk.

Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és az anatómiai párnák is, utóbbi azért népszerű, mert formája követi a testünk vonalát.

A paplanok esetében is fontos szempont még az összetétel, ugyanis azoknak, akik allergiára hajlamosak, nagy könnyebbséget jelenthet egy antiallergén anyagból készült termék. Az oldalunkon található paplanok többféle méretben kaphatók, valamint különbözőségük a vastagságukból és anyagösszetételükből ered. Vannak melegebb és vannak vékonyabb, hűvösebb paplanok, melyeket az évszaknak és a szoba átlagos hőmérsékletének megfelelően lehet kiválasztani.

Természetesen a paplanoknál sem mindegy, hogy milyen összetételűek, nem árt a vásárláskor figyelembe venni azt is, hogy akinek szánjuk, allergiás-e, ebben az esetben ugyanis az antiallergén anyagokból készült paplan ajánlott.

Vásároljon folyamatosan bővülő kínálatunkból, az általunk forgalmazott termékek a minőség és a megbízhatóság jegyében készülnek.