Öltönyszövetek

Cégünk nem csak a munkaruházati és védőruházati alapanyagok terén nyújt kiemelkedő kínálatot, termékeink között prémium minőségű bélések, szakácsruhák, lakástextilek és öltönyszövetek is találhatók. Nagyon fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, éppen ezért minden általunk forgalmazott öltönyszövet hosszú ideig megőrzi tartását és hosszú ideig szolgálja viselőjét. Egy öltönynél nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek, hiszen ez az alapja annak, hogy kiváló megjelenést biztosítsanak. Garantáljuk, hogy a termékeink között lévő öltönyszövetek nem okoznak csalódást.

Az öltönyszövetek legtöbbször gyapjúból, pamutból, lenből, viszkózból, poliészterből, vagy selyemből készülnek. Attól függően, hogy milyen célra, milyen évszakban kívánja megrendelőnk viselni öltönyét, különféle alapanyagokat ajánlunk. Télre inkább a vastagabb szöveteket javasoljuk, úgy, mint a gyapjú vagy az ezzel kevert más anyagok. Ezek az anyagok ugyanis rendkívül jó hőszigetelésűek, így a hidegebb napokon is kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak. Nyárra inkább a vékonyabb öltönyszövetek ideálisak, melyek például pamutból vagy lenből készülnek, de a kevert anyagok is ajánlottak a melegebb napokra, így a pamut-selyem, a len-pamut vagy a gyapjú-len is tökéletes választás lehet.

Az öltönyök mit sem érnek a kiváló bélelés nélkül, cégünk termékei között megtalálhatja a legjobb minőségű béléseket is, melyek garantálják az öltönyök megfelelő szellőzését.

A minőség mellett azonban van egy másik fontos szempont is az öltönyszövet kiválasztásánál, ez pedig a szín. Széles kínálatunkban sokféle szín közül választhat, minden alkalomra és minden ízléshez nyújtunk alternatívát. Nézzen szét portékánkban és válassza ki az ideális öltönyszövetet!