Nadrágok

A Variker kínálatának egyik fő részét képezi a szakácsruházat. Hosszú évek óta biztosítjuk ügyfeleinknek a különböző szakácsruha alapdarabokat, melyek közül talán a legfontosabbak a szakácsnadrágok. Az általunk forgalmazott szakácsnadrágok kivétel nélkül a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, így garantálják a maximális kényelmet akár egész nap. Természetesen ezeknek a ruháknak a higiéniai elvárásoknak is meg kell felelniük, és az is elengedhetetlen, hogy a konyhában kialakuló állandó hőséget elviselhetővé tegye viselője számára.

Nézzen szét kínálatunkban, az itt található szakácsnadrágok egytől-egyik megfelelnek a kihívásoknak, közöttük biztosan megtalálja Ön is az igényeinek megfelelőt. Az egyes szakácsnadrágok az anyaguk összetételében, a fazonjukban és mintázatukban, valamint a zsebek elhelyezkedésében térnek el egymástól. A termékek általában derékban állíthatóak, így mindenki egyénileg szabályozhatja a méretet.

A szakácsnadrágok általában pamut anyagból készülnek, melyet sokszor kombinálnak poliészterrel, így a ruha kevésbé gyűrődik, így általában vasalást sem igényel. Az arány legtöbbször 65% pamut és 35% poliészter, így a maximális komfortérzet nem sérül.

Fazon tekintetében választható egyenes szárú és kissé szűkített szárú típus. A zsebek a szakácsoknak igencsak hasznosak, van olyan szakácsnadrág, amelyiknek farzsebe van, de kapható termékeink között olyan is, mely két oldalzsebbel rendelkezik. Azoknál a fajtáknál, melyek nem gumis derékkal készülnek, az övtartó is hasznos lehet.

Kínálatunkat a bőséges mintaválaszték jellemzi, számos variációs lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére, így nem kell lemondani az egyediségről és az egyéniségről sem. Az egyszínű fekete és fehér szakácsnadrágok mellett pepita és gasztromintás darabok is fellelhetők, de a paprikával teletűzdelt anyag is nagy népszerűségnek örvend a szakácsok körében.

Természetesen a szakácsruházat nem csupán a megfelelő és kényelmes nadrágból áll. Termékeink között éppen ezért megtalálhatóak a divatos, mai trendeknek megfelelő szakácskabátok, kötények és sapkák is, melyek egyaránt kölcsönöznek eleganciát és nyújtanak védelmet viselőjüknek.