Újdonság a magyarországi munkaruhapiacon!
 
Ismerje meg új anyagainkat, amelyek egyszerre biztosítják a puha, kényelmes viseletet és a tartósságot olyan mértékig, hogy a belőlük készült termékek a magas hőmérsékletű ipari mosást is bírják.
A ” TENCEL ” amely védett márka, természetes szálból, bambuszból készül, ezzel lehetővé válik, hogy viselője konfortosan érezheti magát olyan munkahelyeken is, ahol szükséges a jól szellőző ruházat. Pl.: kórházak, rendelők, szakács-cukrész üzemek, pékségek, szállodaipar
Ez a termékcsalád 3 különböző súlyban készül: 195 gr/nm, 225 gr/nm, ill. 250 gr/nm.
Összetételük 50% Polyester, 50% TENCEL
10 féle színben készül, színtartó, mérettartó tulajdonsággal, ill. ÖkoTex és EcoLabel tanusítvánnyal is rendelkezik.
Várjuk érdeklődését elérhetőségeinken!

A Klopman cég munkaruházati alapanyagai szín-és formatartók, kopásállók és kellemes komfortérzetet nyújtanak a felhasználónak. A színválaszték óriási és mindig követi az aktuális trendeket.

ALKATEGÓRIÁK

[ux_product_categories type=”row” columns=”3″ ids=”35,34″]

A Klopman cég munkaruházati alapanyagai szín-és formatartók, kopásállók és kellemes komfortérzetet nyújtanak a felhasználónak. A színválaszték óriási és mindig követi az aktuális trendeket.

A megfelelő munkaruházat rendkívül fontos, éppen ezért cégünk arra törekszik, hogy Önnek és munkatársainak a legjobb minőségű munkaruhákat biztosítsuk. A Klopman International magyarországi forgalmazójaként ez a feladat nem nehéz, hiszen a nemzetközi vállalat kínálata a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Termékeik között megtalálhatóak kevert szálas, pamutgazdag és 100% pamut munkaruhák és védőruházati alapanyagok egyaránt. Minden általunk kínált anyag környezetkímélő, ugyanis környezetbarát eljárásokkal készül, ezzel pedig nem csupán a viselőjét, hanem a környezetet is védi. A Klopman által készített munkaruha alapanyag szín- és formatartó, kopásálló és kellemes komfortérzetet nyújt a használójának. Kínálatunkban számtalan színt megtalál, így az Önhöz legközelebb állót választhatja, a munkaruhák pedig mindig az aktuális trendeket követik, így munka közben sem kell lemondani a divatos megjelenésről.

De miket kell figyelembe venni a munkaruházat kiválasztásakor? Az első és legfontosabb az anyag. Kínálatunkban megtalálhatók a kevertszálas munkaruházati anyagok, melyek ötvözik a pamut és a poliészter szál kedvező tulajdonságait. Minőségüket és kifogástalan állapotukat megfelelő kezelés mellett hosszú ideig megőrzik. A pamutgazdag anyagok rendelkeznek a tiszta pamut anyagok azon tulajdonságával, hogy kellemes és kényelmes viseletet biztosítanak, ugyanakkor a poliészternek köszönhetően szín és formatartósságuk kiváló, kezelésük pedig egyszerű. A 100% pamut munkaruha rendkívül kényelmes viselet, mely az érzékenyebb bőrűeknek nyújthat kitűnő megoldást. A munkaruha jó minősége a részletekben rejlik, így tehát a varrás milyensége rendkívül fontos tényező.