Lángmentesített

Ezen  anyagok mindegyike a védett PROBAN eljárással készül, amely folyamatos fokozott minőségellenőrzést biztosít. Ez a kikészítés az anyag teljes időtartama alatt megmarad.

A védőruházatoknál használt alapanyagok az elvárt védelmi funkciók szerint más és más,  speciális és sajátos védelmi tulajdonságokkal bírnak. Minden alapanyagot minősíteni kell, ezeknek meg kell felelnie az adott EN-normák előírásainak. Ezek a normák részletekbe belemenően leírják az adott védőruházati anyagra és az abból készült ruhára vonatkozó követelményeket. Így tehát a nálunk kapható lángmentesített anyagok mindegyike minősített és garantált védelmet nyújtó anyag, melyek előállításánál a legfontosabb szempont az emberek védelme. Ahhoz, hogy Ön kiválaszthassa az általunk kínált lángmentesített anyagok közül a megfelelőt, ismernie kell és meg kell határoznia a védelmi követelményeket.

A lángmentesített anyag legfontosabb feladata – ahogy a többi védőruházaté is – viselőjének védelme. Ehhez pedig az kell, hogy teljes mértékben megfeleljen a speciális munkakörülményeknek és az azok által generált követelményeknek. Egy lángmentesített anyag esetében a védelmi funkciók mellett fontos még az anyag kopásállósága, tartóssága, továbbá a külső megjelenés sem elhanyagolható. Mivel azok az alkalmazottak, akik munkaruhát viselnek, napi nyolc vagy akár több órában is az adott védőruházati anyagot kénytelenek hordani, ezért nagyon fontos, hogy azok kényelmesek egyenek. A cégünk által kínált termékek maximális védelmet és komfortérzetet is nyújtanak viselőjüknek. A lánmentesített anyagok mindegyike a védett PROBAN eljárással készül, amely folyamatos és fokozott minőségellenőrzést biztosít. Ez a kikészítés az anyag teljes időtartama alatt megmarad. Jupiter Fr védőruházati anyag nagy hőnek kitett ipari munkások számára tökéletes megoldás, egyaránt alkalmazható hegesztői és azzal rokon eljárások során. A Scala Fr egyedülállóan jólláthatósági sárgában is készül, összetételének köszönhetően kategóriájában a legjobb lángmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Meteor Fr termékünk a legkedvezőbb árfekvésű, igen népszerű, több színben is gyártott alapanyag, míg a Gemini Fr sűrű szövésű, kellemes viseletet biztosító alapanyag.

Ha lángmentesített védőruházatra van szüksége, nézzen szét termékeink között, garantáljuk a biztonságot, a minőséget és a hosszú élettartamot