Lángálló anyagok

Cégünk a védőruházati alapanyagok közül két különböző lángálló anyag mellett teszi le a voksát. Minden lángálló anyag, melyet oldalunkon talál, az európai uniós szabványoknak megfelel, és  a védelmi funkciók mellett tökéletes komfortot is biztosít viselőjének.

A lángálló anyagok gyártásához használt alapanyagok garantálják a biztonságot és a kényelemet, kínálatunkban ezek közül két típusú terméket talál, melyek garantálják a legjobb minőséget. A Sungrazer a NOMEX szálhoz hasonló, lángmentes szállal kevert, közepes árfekvésű védőruházati alapanyag, melyet különféle színekben rendelhet meg tőlünk. A Firestrike 245 a világszerte ismert, védett márkájú Kermel szálból készült lángálló és egyben antisztatikus lángálló anyag, így funkcióját tekintve azoknál a munkáknál is megállja a helyét, ahol védekezni kell az elektrosztatikus kisülések ellen.

A munkaruhák lángállóvá tétele azt a célt szolgálja, hogy megnehezítse az anyagok meggyulladását, vagy csökkentse a tűz terjedését. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a lángálló anyagokból készült ruhák nem éghetők. A tűzállóvá tétellel azt érhetjük el, hogy megállíthatjuk az égési folyamatot. Amikor munkaruhát választunk, annak anyagát kell elsősorban megnézni. A legtöbb műrost könnyen lángra kap, de általában könnyen ki is alszik és elolvad. A pamutot  már nehezebb meggyújtani, azonban tovább és teljesebben ég. A gyapjú nem gyúlékony, azonban a legnagyobb biztonságot a cégünk által kínált lángálló anyagok biztosítják. Ezek ugyanis nem csak maximális védelmet nyújtanak Önnek és munkatársainak, hanem kényelmes viseletet is garantálnak egész nap, színválasztékunk pedig gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót és ízlésének megfelelőt.