Közbélések

Termékeink között a kabátokhoz, öltönyökhöz és kosztümökhöz használatos szövetek mellett megtalálhatóak a közbélések is, melyek a ruhakészítés alapvető kellékei. A közbélés arra szolgál, hogy megerősítse a szöveteket, tartást adjon nekik. Az általunk forgalmazott textil alapú, nem szövött textíliából készült és töltővlies közbélések mind-mind minőségi alapanyagból készülnek, ideális választás a kabátok, zakók vagy kosztümök tartásának javítására, de felhasználhatósági köre rendkívül széles attól függően, hogy milyen vastag vagy merev az adott közbélés.

Termékeink maximálisan betöltik funkciójukat, tökéletes tartást adnak a ruháknak, így azok kényelmesebbek, tartósabbak, megjelenésükben pedig kifogástalanok lesznek. A közbélések – ahogy azt már írtuk – különböző vastagságokban készülnek, minden ruhadarabhoz más és más anyag illik. De mindegyik garantálja a ruhák  jó szellőzését, valamint hosszú élettartamát, általuk a zakók, kabátok vagy kosztümök hosszú ideig megőrizhetik formájukat. Alapvető elvárás a közbélésekkel szemben, hogy ne gyűrődjön, ne bolyhosodjon és ne rojtosodjon ki viselés közben.

Oldalunkon nagy választékban kínáljuk a legjobb minőségű béléseket, melyeket többféle méretben, összetételben és vastagságban vásárolhatnak meg megrendelőink. Az ideális közbélés kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy milyen ruhadarabhoz van rá szükség, és ahhoz mérten kell az adott bélés vastagságáról és merevségéről döntést hozni. Ha az elkészíteni kívánt ruha vékony anyagból készül, akkor a közbélésnél is érdemesebb a könnyűt és a vékonyat megvenni. A vastagabb anyagú ruhákhoz pedig a közbélések közül is a vastagabb fajták az ajánlottak. Szakképzett munkatársaink segítenek a választásban.