Kötények

A szakácsruházat elképzelhetetlen lenne a kötény nélkül. A szakácskötények fő funkciója ugyanis, hogy védje a szakácsruházat többi darabját a szennyeződésektől. A Variker által kínált szakácskötények minősége vitathatatlan, csakis a legjobb alapanyagokból készült termékeket kínálunk vásárlóinknak.

A szakácskötény látszatra egy egyszerű ruhadarabnak tűnhet, azonban számtalan fazon közül választhatnak a szakácsok. A kötények általában a nyakon és a derékon rögzíthetők, de vannak olyan típusok is, melyek csak a derékon köthetők meg, és csak a lábak takarására szolgál, a felsőruházatot szabadon hagyja. Ennek a fajtának a rövidebb változatát nevezik bárköténynek, míg a hosszabb fazonúakat bisztróköténynek. Ez utóbbi legtöbbször elöl sliccelt és nagy zsebbel rendelkezik. A szakácskötények e két típusát általában a pincéreken láthatjuk, a szakácsok a hagyományos típusokat részesítik előnyben funkcionalitásuk miatt.

A szakácskötények  egyik legfontosabb jellemzője a vízhatlansága. Azonban léteznek egyszer használatos szakácskötények is azok számára, akiknek a dizájn és az elegancia a fontosabb. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, különböző fazonú és színű kötényeket árusítunk. Kötényeink megfelelnek a szakács szakma kihívásainak, továbbá követik az aktuális szakácsruha divatot is.

A szakácskötények között léteznek 100% pamutból készült darabok, de elterjedt még a 100% poliészter és a kevert összetétel is. Kínálatunkban pincérkötények, hagyományos és derekas típusok is vannak, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Az általunk forgalmazott szakácskötények részben importból, részben hazai gyártásból származnak, és az európai középkategória felső szegmensét képviselik. Célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a nálunk megrendelt szakácskötények minőségével, számtalan szálloda, étterem, szakiskola és egyéni vásárló megfordult már nálunk.