Kosztüm anyagok

A kosztüm a női ruhásszekrény egyik alapdarabja. Az általában szoknyából vagy nadrágból és a hozzá illő blézerből álló együttes a megfelelő választás például üzleti találkozókra, megbeszélésekre vagy más ünnepi alkalmakra. Termékeink között megtalálhatóak a legszebb és legjobb minőségű kosztümszövetek, melyekből tökéletes ejtésű és szabású kosztümök készíthetők. A női kosztüm a férfi öltönyhöz hasonlóan főként üzleti eseményekre kitűnő választás, de az általunk kínált kosztümszövetek minőségéből adódóan bármikor kényelmes és komfortos viseletet nyújt. Oldalunkon többféle alapanyagból készült, különböző vastagságú és színű kosztümszövet található, melyek közül bármelyik évszakban, bármilyen alkalomra egyedi és hosszú élettartamú ruhadarabok készíthetőek. A honlapunkon bemutatott kösztümszövetek felhasználási rendkívül széled, az anyagok egyaránt alkalmasak szoknyák, blézerek és nadrágok tervezéséhez és készítéséhez is. Vásárlóink számtalan szín közül választhatnak, kínálatunk ebben a tekintetben is bőséges, hogy mindenki megtalálhassa  a számára leginkább ideális színt.

A kosztümszövet mellett fontos még a kosztümkészítés során a bélelés. Nem mindegy ugyanis, hogy a minőségi szövet mellé milyen fajtájú, milyen alapanyagú bélés párosul. Termékeink között éppen ezért csakis prémium és megbízható minőségű bélésanyagokat kínálunk, így mindent egy helyen vásárolhatnak meg megrendelőink. A bélésnek több funkciót kell ellátnia, többek között ez takarja a kosztümök belső kidolgozását, védi az izzadástól a kosztümszövetet, de emellett a ruhadarab értékét is növeli egy szépen megvarrott és jó anyagból elkészített bélelés. Továbbá a bélésnek a hőszigetelő tulajdonsága sem elhanyagolható, tökéletesen támogatja a kosztümszövet eme feladatát is.

Aki erős, kifogástalan minőségű és tartós kosztümszövetet keres, az nálunk garantáltan megtalálja az igazit mind alapanyag mind pedig szín terén. Cégünk segít a választásban, a megrendelt termékeket pedig házhoz is szállítjuk, ha a megrendelő igényt tart rá.

ALKATEGÓRIÁK

 

Öltönyszövetek

 

Kabátszövetek

 

Zakó anyagok

 

Kosztüm anyagok