Karnisok

Weboldalunkon függönyök óriási választékával várjuk. Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a fényáteresztő és a sötétítő függönyök, biztosan Ön is megtalálja az otthonához illőt. De a függönyök kiválasztásakor a karnis fajtája is elsődleges szempont. Több típus is kapható, melyek közül az ablak méretét, a függöny színét és típusát, valamint a bútorok és a helyiség stílusát és hangulatát figyelembe véve kell kiválasztani a közülük a megfelelőt. Oldalunkon hatalmas választék várja, az általunk forgalmazott és árusított karnisok egytől-egyig  kiváló minőségűek.

Egy körültekintően és átgondoltan megvásárolt karnis a rajta lévő függönnyel díszíti és otthonossá varázsolja lakását vagy irodáját, éppen ezért fontos, hogy az adott szoba és a karnis stílusa összhangban legyen, és emellett még a praktikum is fontos tényező a döntés során.

A karnistól ugyanis nem csupán azt várjuk el, hogy függönyeink tartószerkezetéül szolgáljon, hanem azt is, hogy lakberendezési szempontokból is megfeleljen az általunk megálmodott dizájn jellemzőinek. Pontosan emiatt a nagy elvárás miatt mára már rengeteg fajtájú, anyagú, színű és stílusú karnis kapható, így a választás maximálisan a megrendelőn múlik.

Az egyik leggyakoribb típus a sínrendszerrel felszerelhető karnis, mely általában alumíniumból készül, színe pedig lehet natúr, fehér, de akár egyedi színben is rendelhető. Ha az alapanyagot tekintjük, vásárolható még műanyag vagy kovácsoltvas rúdkarnis, de oldalunkon a dupla kialakítású termékeket is megtalálja.

Természetesen munkatársaink  segítenek a döntésben, forduljon hozzánk bátran, ha nincs konkrét elképzelése. A nálunk vásárolt karnisokat méretre vágjuk, és a tartozékokkal együtt házhoz is szállítjuk, amennyiben ügyfelünk erre igényt tart.