Kabátszövetek

Öltözködésünk egyik alapvető kelléke a kabát. Szinte minden évszakban szükség lehet rá, a különbség éppen az anyagában keresendő. Oldalunkon számtalan kabátszövet típust megtalál, melyek mindegyike hosszú élettartamú és funkciójukat tökéletesen betöltő szövetek, ismerje meg termékeinket.

Többféle kabátszövet létezik, melyek mind más és más feladatot hivatottak teljesíteni. Télre a vastagabb kabátszövetek garantálják az ideális választást, mint például a gyapjú, mely hőszigetelési képességinek köszönhetően tökéletes választás a leghidegebb napokra is. Az általunk forgalmazott kabátszövetek minőségi alapanyagokból készülnek, mely garancia a hosszú élettartamra és a kényelmes viseletre egyaránt. A megfelelő kabátszövet kiválasztásánál azonban nem csak az alapanyag és a szövet milyenségére, hanem a kabátszövet  külső megjelenésére is hangsúlyt kell fektetni. Éppen ezért széles választékban kínáljuk szöveteinket, melyek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Egy kabát hosszú évekre szóló választás, így célunk, hogy vásárlóinknak olyan minőségi anyagokat kínáljunk, mely aztán évekig megállja a helyét. A nálunk kapható kabátszövetek mellett a megfelelő bélést is kiválaszthatja ruhájába, hiszen a legtöbb kabátot béleléssel készítik. Viszkóz, poliészter és acetát béléseink tökéletesen kiegészítik a kabátokat, jó szellőzést és hőszigetelést garantálva, így minden alapanyagot egy helyen megtalál termékeink között, ami egy tökéletes kabáthoz kellhet.