Most a Variker egy remek ajánlattal, könnyű nyári anyagokkal és azok széles választékával várja az érdeklődőit! 

Segítünk Neked felkészülni a nyári szezonra könnyű selyem anyagainkkal, akciónkkal! Ezek a könnyű nyári selyem anyagok most akciós áron érhetőek el nálunk. Minden termék összesen 350 Ft/m áron kapható! Le ne maradj szuper akciónkról! 

Felhívnánk figyelmeteket a webshopon történő rendelésre vonatkozó feltételeinkre a továbbiakban. A minimum rendelhető mennyiség 5 méter az állandó árak mellett. 

(A webshopon található termékek csak egy része a teljes kínálatnak.)

Ezen felül az üzletben történő vásárlás alkalmával a minimum vásárolható mennyiség az akciós  anyagokból 1 méter. A vásárlási minimum mindenhol csak az akciós anyagokra vonatkozik!

Amennyiben hobbivarró vagy: Gyere, válogass kedvedre, készítsd el belőle a megálmodott terméket és küldd el nekünk az elkészült művedet. Facebookon fogjuk posztolni a vásárlóink által beküldött képeket. Fontos a véleményetek, visszajelzésetek a számunkra! Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik anyag lesz a szezon kedvence! 

Elégedett vásárlóink az alábbi anyagokat vásárolták eddig a legtöbbször:

Akciós termékek

8452 Viscose Muszlin

350 Ft

Akciós termékek

7920 Muszlin Georgette

350 Ft

Akciós termékek

6866 Muszlin Georgette

350 Ft
További akciós termékek

Webshopunkon található anyagok összesége egyaránt felhasználható függönyök, dekortárgyak, asztalterítők, kötények és sok más egyéb termék elkészítéséhez is. Ha nem találnál az akciós termékek közül éppen neked tetszőt, akkor javasoljuk, hogy nézz körül a webshopunkon! 

A készlet folyamatosan változik és a webshop feltöltés alatt áll, így amint tehetitek, látogassatok el üzletünkbe, a 15. kerületbe, ahol még sokkal több minta megvásárolható, valamit, megtekinthető az elérhető aktuális készlet. Természetesen részletesebb információt telefonon és emailben továbbra is tudok kérni tőlünk. 

Telefon: 06 1 410 2003
Email: variker@variker.hu
Webshop: https://www.variker.hu/shop/

Facebook: https://www.facebook.com/varikertextilhaz/