zakó anyagok

A legjobb minőségű zakószövetek a legjobb áron kínálatunkban. Az elegáns férfiöltözet egyik ruhadarabja a zakó, mely egyaránt megfelel üzleti találkozókra, de hétköznapi viseletként is tökéletes, a sportosan elegáns megjelenés elengedhetetlen kelléke. A megfelelő esésű, tartású zakók titka a zakószövet. Az általunk forgalmazott zakószövetek mindegyike a legjobb minőségű alapanyagokból készült, hogy a belőlük készült zakók hosszú évekig szolgálhassák viselőjüket. Oldalunkon a kiváló színvonalú zakószövetek mellett megtalálhatók a férfi és női öltözékek további alapanyagai is. Kínálatunkban öltönyszövetek, kabátszövetek és kosztümökhöz való szövetek is helyet kapnak, ezeken túl pedig a védőruházati és munkaruházati alapanyagok terén is élen járunk. Törekvésünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen a nálunk vásárolt anyagokkal és kiegészítőkkel, így csakis a legjobb márkákkal és gyártókkal dolgozunk együtt. Szolgáltatásaink között vállaljuk még a nálunk vásárolt egyes lakástextilek – mint például függönyök, sötétítők és dekorok – egyedi igények szerinti elkészítését, valamint a kereskedelmi egységek, vendéglátó helyek számára elkészítjük az egyéni árajánlat szerint a megrendelt szalvétákat, terítőket és más dekorációs kellékeket.

A nálunk bemutatott zakószövetek a minőség és tartósság mellett különféle színekben kaphatók, hogy vásárlóink minden eseményhez, alkalomhoz megtalálhassák a megfelelő alapanyagot. Választható vékonyabb és vastagabb szövet, forgalmazunk gyapjú, kevert, pamut és len szöveteket is azért, hogy ügyfeleink minden igényét kielégíthessük. A zakókészítés másik fontos eleme a szövet mellett a bélés. Termékeink között viszkóz, acetát és poliészter béléseket kínálunk, melyek gondoskodnak a zakók megfelelő kényelméről és szellőzéséről.

Tekintse meg  széles szövetkínálatunkat és válassza ki a tökéletes anyagot és színt, a megrendelt árut kérés esetén házhoz is szállítjuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!