Vízpergető alapanyagok

Cégünk termékei között a munkaruházati és védőruházati alapanyagok mellett megtalálja a legjobb vízlepergető anyagok típusait is, melyek vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően tökéletesen használhatók kültéren. A kínálatunkban lévő, zömében nyugat-európai importból származó, 100% PE összetételű vízlepergető anyagok tökéletesen alkalmasak ruházati célokra, kerti bútorok védelmére, árnyékoláshoz, továbbá védőhuzatok készítésére is. Kínálatunkban a munkaruházati- és védőruházati alapanyagok mellett megtalálhatók még a poliuretánnal kent vízlepergető anyagok is, melyek munka-és védőruházati célra is kiválóan alkalmasak. A poliuretán réteg biztosítja az alapanyag átszellőzését és így kellemes közérzetet ad viselőjének.

Amennyiben szeretné az esőtől és más csapadéktól megvédeni értékes bútorait vagy járműveit és sportfelszereléseit, akkor az a legbiztonságosabb megoldás, ha vízlepergető anyag mellett dönt.  

Termékeinknél nem pusztán a funkciót tartjuk szem előtt, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a kinézetre, a külső megjelenésre is. Éppen ezért széles szín - és fajtaválasztékkal rendelkezünk, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa az alapanyagok között az ízlésének megfelelőt. Mindegyik alapanyag kitűnő minőségű, ez garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot még a legzordabb időjárási körülmények mellett is.

Cégünk kis-és nagykereskedelmi mennyiségben is a vásárlók rendelkezésére áll, ezért a vízlepergető anyag típusainak árai is sokfélék. Nézzen szét termékeink között és kérjen ajánlatot!

ALKATEGÓRIÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!