Védőruházati alapanyagok

A KLOPMAN védőruházati alapanyagai a vonatkozó normák szerinti minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek, így természetesen jól felhasználhatóak a különböző pályázatokhoz., a belőlük készült termékek beminősítéséhez.

A munkavédelem érdekében használt védőfelszerelések hatékonysága egy nagyon fontos jellemzőn múlik, és ez nem más, mint maga az anyag. Oldalunkon minden típusú védőfelszerelés megtalálható, munka- és védőruházati termékeinket széles skálában, teljes szín- és anyagválasztékkal kínáljuk, hogy mindenki megtalálhassa az igényének megfelelő darabokat. A cégünk által forgalmazott Klopman védőruházati anyagok az előírások szerinti minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek, így természetesen jól felhasználhatóak a különböző pályázatokhoz és a belőlük készült termékek minősítéséhez.
Az egyes munkakörök során az alkalmazottak számtalan variációban kerülhetnek kapcsolatba a veszélyes anyagokkal, hiszen ezek megjelenési formája is többféle lehet. Vannak gáznemű, permet, köd, vagy aeroszol típusú, szilárd részecskék, vagy fröccsenő folyadékok formájában előforduló veszélyes anyagok.
A védőruházatokon való eligazodást a kezelési és használati utasításon lévő piktogramok segítik, megmutatják az adott anyag védelmi képességét. A védőruhák azt a célt szolgálják, hogy, megakadályozzák a test egészének vagy egy részének felületi érintkezését a veszélyes anyagokkal szemben, éppen ezért elsődleges feladatuk, hogy meggátolják az ilyen anyagok behatolását vagy átszivárgását a védőréteg felületén keresztül. Olyan kialakítású védőruhát kell választani, mely teljes szigetelést biztosít. A választás során figyelembe kell venni a felhasználás körülményeit is, valamint tekintettel kell lenni arra is, hogy a ruhához csatlakozó más egyéni védőeszközök védelmi képességben azonosak legyenek a ruházattal.
Az általunk kínált védőruházat nem rontja a komfortérzetet, formai kialakítása lehetővé teszi, hogy a test teljes felületén egymáshoz illeszkedő, kifogástalan védelmet biztosító védőeszközzel láthassák el viselőjüket.

LETÖLTHETŐ TARTALOM:

védőruha gyártott szinek 1.jpg

EN_ipari_standard.jpg

védőruha_gyátrott szinek.jpg

ALKATEGÓRIÁKTERMÉKEK

IND Hydrofoil Convoy

sav-lúg-olajtaszító alapanyag

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!