Tisztatéri ( nem szálleadó)

Tisztatéri anyagaink az elvárásoknak megfelelően nem szálleadók. Mit jelent ez? Hogy a hagyományos anyagokkal ellentétben, a mikroelektronikai üzemekbe, vegyészeti laboratóriumokba és más, különleges felhasználást igénylő területekre árusított termékeink nem foszlanak az idő múlásával, így nem járulnak hozzá a por képződéséhez. A tisztatéri területeken elsődleges fontosságú, hogy a megfelelő hőmérséklet, páratartalom mellett olyan anyagokat használjanak, amik nem szálleadók, így a por és szennyeződésmentesség könnyebben fenntartható.

Vektron 3005

Mikroelektronikai üzemekben, gyártósorokon, gyógyszer és oltóanyag előállító laboratóriumokban dolgozók részére ajánljuk.

Vektron 8200

Összetételének köszönhetően finom tapintású, jól hordható védőruházati alapanyag.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!