Szakácsruhák

Szakácsruháink részben importból, részben hazai gyárásból származnak, az európai középkategória felső

szegmensét képviselik. Megrendelőink körében megtalálhatóak szállodák, éttermek, szakiskolák és egyéni vásárlók

egyaránt. Árainkkal a gyorsan változó piaci körülmények között is versenyképesek vagyunk.

A termékek mellett feltűntetett árak az Áfát tartalmazzák.

Igény esetén termékeinket postai úton utánvéttel, egy napos határidővel házhoz szállítjuk. Ennek költségéről előzetes

tájékoztatást tudunk adni. 

 

A Variker termékportfóliójának igen fontos részét képezik a szakácsruhák. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csakis a legjobb minőségű anyagokból készült darabokat kínáljuk a szakácsoknak és a szakácsnak készülő tanoncoknak, de termékeink kitűnő ajándékok lehetnek a főzés szerelmeseinek is. Szakácsruháink egy része importból, míg másik része hazai gyártásból származik, prémium minőségűek, az európai középkategória felső szegmensét képviselik. Megrendelőink körében szállodák, éttermek, szakiskolák és egyéni vásárlók egyaránt megtalálhatók. Árainkat úgy alakítjuk, hogy azokkal versenyképesek lehessünk a gyorsan változó piaci körülmények között is.

A szakácsruha több fontos részből áll: a szakácssapka, a szakácskabát, a szakácskötény és a szakácsnadrág egyaránt elengedhetetlen kelléke a szakácsoknak. Ezek a szakácsruhák fontos feladatokat hivatottak betölteni. A sapka például meggátolja, hogy az ételekbe belehulljanak a hajszálak.

A szakácsruháknak  kényelmesnek kell lenniük, hiszen viselőjük egész nap hordja a speciális ruhadarabokat. A kényelem mellett azonban a biztonság is egy nagyon fontos szempont, valamint cégünk azzal is tisztában van, hogy a legjobb szakácsruhák megjelenésükben is elsőrendűek. Termékeink között a hagyományos fehér színű ruhák mellett színes darabok is találhatók, hogy az egyedi igényeknek is meg tudjunk felelni.

A szakácsruhák többféle alapanyagból készülhetnek, termékeink között kiváló minőséggel és prémium alapanyagokkal találkozhat. A teljes mértékben pamutból készült ruhák a legnagyobb komfortérzetet biztosítják, emellett a nedvszívó képességük is kiváló. A pamut ruhák mellett oldalunkon megtalálhatóak a poliészterrel kevert pamutból gyártott ruhadarabok is, ezek a ruhák könnyen tisztíthatók és rendkívül tartósak is, a sokszori mosás során sem mennek össze és rongálódnak meg.

Az általunk forgalmazott szakácsruhák garantálják a hosszú élettartamot, a stílusos és egyedi megjelenést, a kényelmet és a biztonságot. A megrendelt termékeket igény esetén postai úton utánvéttel, egy napos határidővel házhoz szállítjuk, így nálunk a vásárlás mindig gyors, egyszerű és kényelmes.

ALKATEGÓRIÁKTERMÉKEK

szakács-cukrász iskolakezdési csomag

munkaruha összeállítás cukrász ill. szakácstanulók részére

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!