szakácskabátok

 

A szakácskabát az egyik legfontosabb része a szakácsok speciális ruházatának. Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja a legjobb minőségű és színvonalú szakácsruhákat, köztük szakácssapkákat, szakácsnadrágokat, és szakácskötényeket.

A szakácskabátok  fő funkciója a biztonság, de a velük szemben támasztott követelmények nem merülnek ki ennyiben. Kényelmesnek és komfortosnak kell lenniük, hiszen a szakácsok egész nap magukon viselik. Emellett jó légáteresztő képességgel rendelkezni kell, ugyanis a konyhákban nagy a meleg és a forróság.

Termékeink mindegyike megfelel az elvárásoknak, ráadásul a külső megjelenésben is stílusos és divatos darabok. Mivel az étterem vendégei a szakácskabát alapján veszik észre először a séfeket, ezért nagyon fontos annak kinézete.  Az első és legfontosabb tehát, hogy a kabátok a legjobb alapanyagokból készüljenek, melyek gondoskodnak arról, hogy a ruha tartós, könnyen tisztítható és kényelmes legyen. Hiszen ezeknek a szakácskabátoknak rendkívül nagy igénybevételt kell elviselniük, és ellen kell állniuk a szennyeződéseknek is.

A szakácskabát története igen régre nyúlik vissza, és az évszázadok során csak minimális változásokon ment át a stílust tekintve. Manapság a színekben és a fazonban térnek el egymástól az egyes kabátok, termékeink között fehér hosszú ujjú, fekete rövidujjú, homokszínű és bordó hosszú ujjú kabátok is megtalálhatók, utóbbi típus cserélhető gombokkal kapható. Hiszen egy színes gombsorral egyszerűen varázsolhatunk a hagyományostól eltérő, lazább, fiatalosabb kabátokat, fekete, fehér, bordó, piros, kék, zöld és narancsszínű gombokkal is feldobhatjuk öltözetünket. Továbbá az egyedi stílus megteremtéséért fekete, illetve bordó paszpollal díszített darabokat is kínálunk. Az általunk forgalmazott szakácskabátok mindegyike bőrbarát, 100% pamut alapanyagból készül, így kényelmes és komfortos viselet az egész napos munka során. 

Szakácskabát fehér

Fehér hosszúujjú

Szakácskabát paszpolos

Mercerezett pamutból készül

Szakácskabát szines

Mercerezett pamutból készült

Szakácskabát rövidujjú fekete

Tiszta pamut szakácskabát 10 db kivehető fekete gombbal.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!