Selymek

A különböző típusú selymek a textilipar fontos alapanyagai. A selyemhernyók váladékából készült szálakból állítják elő a ruhákhoz és más dekorációs anyagokhoz használatos textilt. A selyem felhasználásának csak a képzelet szabhat határt, a nők kedvelt ruhadarabjai mellett párnák, ágyneműhuzatok, de akár nyakkendők is készülhetnek ebből a fényes és lágy alapanyagból. Cégünk kínálatában viszkóz és poliészter selymek találhatók, melyek egytől-egyik különlegesen szépek és kitűnő minőségűek. A viszkóz természetes alapanyagból, cellulózból készül, emiatt kényelmes és jó szellőzésű  ruhadarabok gyárthatók belőlük. Kínálatunkban sokféle színben és mintában találkozhat a selyemanyagokkal, hogy az egyedi igényeknek maximálisan eleget tehessünk.

Azt mindenki tudja, hogy a selyem mint ruházati alapanyag csillogó és fényes. De azt már kevesebben tudják, hogy ezt pedig a szálak egyedülálló keresztmetszetének köszönheti, mely visszaveri a rávetült fénysugarakat. Az anyag egyedi tulajdonságai közé tartozik továbbá még az is, hogy rendkívül erős, rugalmas és strapabíró, és igen jó a nedvszívó képessége is. Azonban a pamut alapanyaggal szemben a selyem nem tartja magában a felszívott folyadékot, hanem tökéletesen elvezeti azt, ez pedig az egyik legnépszerűbb anyaggá teszi a textiliparban.

A selyemből készült ruhák vagy ágyneműk különösen kellemes érzetet nyújtanak, köszönhető ez az anyag kiváló hőszabályozási képességeinek és rugalmasságának, valamint annak, hogy szellőzése révén gondoskodik a bőr megfelelő légzéséről is.

Amennyiben kifogástalan, szép és tartós anyagokat keres, nézzen szét termékeink között, ahol a selyemanyagok mellett megtalálhatja a legjobb szöveteket, lakástextileket, továbbá a munkaruházati és védőruházati alapanyagok terén is magas színvonallal az élen járunk. A vásárolt termékeket egyedi igények szerint is kiszabjuk, és amennyiben igény van rá, az áru házhoz szállításáról is gondoskodunk.

ALKATEGÓRIÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!