pólók

100 % pamutból készült rövidujjú pólók, galléros ill. környakas kivitelben.

 

Cégünk a legkiválóbb minőségű szakácsruhákat kínálja ügyfeleinek, melyek közül az egyik a szakácspóló, mely a szakácskötény, a szakácskabát és a szakácsnadrág mellett ugyanolyan fontos viselet a konyhában.

A szakácspóló leggyakrabban rövidujjú fazonban készül, hiszen ez a praktikus a munka közben. Hogy a lehető legkényelmesebb viseletet nyújthassa, pamut vagy kevert összetételű alapanyagokból gyártják őket. A pamut bár jobban szívja a vizet és az izzadtságot – mely igen fontos az állandó konyhai forróságban –, könnyebben megy össze és kevésbé bírják a nagy igénybevételt és a sok mosást. Éppen ezért találkozhat olyan termékekkel kínálatunkban, melynél a pamutot poliészterrel keverték. Ezeknél a ruháknál a pamut és a poliészter jótékony hatása is érvényesül, utóbbinak köszönhetően a szakácspóló könnyebben tisztíthatóvá válik, és a mosás során sem megy össze.

Kínálatunkban olyan szakácspóló is megtalálható, melynek összetételében a poliészter a domináns alapanyag. Ezek a pólók elsősorban hosszú élettartamuk miatt kedveltek és ajánlottak. Ez a típus rendkívül jól viseli a nagy mennyiségű ipari mosást, de a pamutnak köszönhetően még nedvszívó képessége is figyelemreméltó.

A szakácspóló lehet kerek nyakú vagy galléros, három gombbal ellátott, ki melyik fazont részesíti előnyben. a választás Önre van bízva.

Az általunk kínált összes szakácspóló az európai középkategória felső szegmensét képviselik, ár-érték arányuk pedig kiváló. Nézzen szét kínálatunkban, és válasszon a kitűnő minőségű és divatos szakácsruházati darabok közül.

Piké póló

Galléros, rövidujjú kevertszálas alapanyagból készült póló, nyakrésznél 3 gombbal.

100% pamut póló

unisex fehér póló

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!