párnák, paplanok

 

A Variker mindig a minőség és a megbízhatóság mellett tette  le a voksát. Szöveteink, lakástextíliáink és munkaruházati alapanyagaink is ezt támasztják alá. Termékeink között párnák és paplanok is megtalálhatók, melyek egytől-egyig a pihentető és kényelmes alvást segítik elő.

Ugyanis a nyugodt pihenéshez nem elegendő egy megfelelő ágy vagy matrac. Nem bizony. Ugyanolyan fontos a körültekintően és az alvási szokásokhoz illeszkedő párna kiválasztása, valamint a hozzá tartozó paplan anyaga és hőszigetelése.

Webáruházunkban bőséges  a választék párna és paplan terén, kínálunk pamut és poliészter anyagból készült termékeket is a hagyományos tollpárnák mellett.

Hogy milyen párnát kell választani a tökéletes alváshoz? Amelyik kellőképpen megtámasztja fejünket és nyakunkat, továbbá a megfelelő helyzetben tartja egész éjszaka gerincünket. Ahány ember, annyi szokás – tartja a mondás, és igaz ez az alvásra is. Vannak, akik hason és vannak, akik oldalt fekve tudnak kényelmesen aludni, de olyan is van, aki a hátán alszik. Éppen ezért fontos, hogy a megvásárolni kívánt párna segítse testhelyzetünket. Összefoglalva tehát ezekre a tényezőkre kell odafigyelni, mielőtt elhatározzuk magunkat: milyen a párna formája, milyen testhelyzetben alszunk, milyen töltetű párnát szeretnénk és milyen egészségügyi problémáink vannak, melyeket szem előtt kell tartanunk.

Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és az anatómiai párnák is, utóbbi azért népszerű, mert formája követi a testünk vonalát.

A paplanok esetében is fontos szempont még az összetétel, ugyanis azoknak, akik allergiára hajlamosak, nagy könnyebbséget jelenthet egy antiallergén anyagból készült termék. Az oldalunkon található paplanok többféle méretben kaphatók, valamint különbözőségük a vastagságukból és anyagösszetételükből ered. Vannak melegebb és vannak vékonyabb, hűvösebb paplanok, melyeket az évszaknak és a szoba átlagos hőmérsékletének megfelelően lehet kiválasztani.

Természetesen a paplanoknál sem mindegy, hogy milyen összetételűek, nem árt a vásárláskor figyelembe venni azt is, hogy akinek szánjuk, allergiás-e, ebben az esetben ugyanis az antiallergén anyagokból készült paplan ajánlott.

Vásároljon folyamatosan bővülő kínálatunkból, az általunk forgalmazott termékek a minőség és a megbízhatóság jegyében készülnek.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!