nadrágok

 

A Variker kínálatának egyik fő részét képezi a szakácsruházat. Hosszú évek óta biztosítjuk ügyfeleinknek a különböző szakácsruha alapdarabokat, melyek közül talán a legfontosabbak a szakácsnadrágok. Az általunk forgalmazott szakácsnadrágok kivétel nélkül a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, így garantálják a maximális kényelmet akár egész nap. Természetesen ezeknek a ruháknak a higiéniai elvárásoknak is meg kell felelniük, és az is elengedhetetlen, hogy a konyhában kialakuló állandó hőséget elviselhetővé tegye viselője számára.

 

Nézzen szét kínálatunkban, az itt található szakácsnadrágok egytől-egyik megfelelnek a kihívásoknak, közöttük biztosan megtalálja Ön is az igényeinek megfelelőt. Az egyes szakácsnadrágok az anyaguk összetételében, a fazonjukban és mintázatukban, valamint a zsebek elhelyezkedésében térnek el egymástól. A termékek általában derékban állíthatóak, így mindenki egyénileg szabályozhatja a méretet.

A szakácsnadrágok általában pamut anyagból készülnek, melyet sokszor kombinálnak poliészterrel, így a ruha kevésbé gyűrődik, így általában vasalást sem igényel. Az arány legtöbbször 65% pamut és 35% poliészter, így a maximális komfortérzet nem sérül.

Fazon tekintetében választható egyenes szárú és kissé szűkített szárú típus. A zsebek a szakácsoknak igencsak hasznosak, van olyan szakácsnadrág, amelyiknek farzsebe van, de kapható termékeink között olyan is, mely két oldalzsebbel rendelkezik. Azoknál a fajtáknál, melyek nem gumis derékkal készülnek, az övtartó is hasznos lehet.

Kínálatunkat a bőséges mintaválaszték jellemzi, számos variációs lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére, így nem kell lemondani az egyediségről és az egyéniségről sem. Az egyszínű fekete és fehér szakácsnadrágok mellett pepita és gasztromintás darabok is fellelhetők, de a paprikával teletűzdelt anyag is nagy népszerűségnek örvend a szakácsok körében.

Természetesen a szakácsruházat nem csupán a megfelelő és kényelmes nadrágból áll. Termékeink között éppen ezért megtalálhatóak a divatos, mai trendeknek megfelelő szakácskabátok, kötények és sapkák is, melyek egyaránt kölcsönöznek eleganciát és nyújtanak védelmet viselőjüknek.

Szakácsnadrág pepita

100% pamut, gumis derékkal

Szakácsnadrág fekete

Könnyen kezelhető, vasalást nem igényel.

Szakácsnadrág gasztro mintás

Kevertszálas alapanyagból készül, kellemes viseletet biztosít viselőjének.

Szakácsnadrág paprikás

Kevertszálas alapanyagból készül, kellemes viseletet biztosít viselőjének.

Szakácsnadrág fekete kevertszálas

Pamut-poliészter, forma és színtartó alapanyagból készül

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!