Munkaruházati alapanyagok

 
Újdonság a magyarországi munkaruhapiacon!
 
Ismerje meg új anyagainkat, amelyek egyszerre biztosítják a puha, kényelmes viseletet és a tartósságot olyan mértékig, hogy a belőlük készült termékek a magas hőmérsékletű ipari mosást is bírják.
A " TENCEL " amely védett márka, természetes szálból, bambuszból készül, ezzel lehetővé válik, hogy viselője konfortosan érezheti magát olyan munkahelyeken is, ahol szükséges a jól szellőző ruházat. Pl.: kórházak, rendelők, szakács-cukrész üzemek, pékségek, szállodaipar
Ez a termékcsalád 3 különböző súlyban készül: 195 gr/nm, 225 gr/nm, ill. 250 gr/nm.
Összetételük 50% Polyester, 50% TENCEL
10 féle színben készül, színtartó, mérettartó tulajdonsággal, ill. ÖkoTex és EcoLabel tanusítvánnyal is rendelkezik.
Várjuk érdeklődését elérhetőségeinken!

A Klopman cég munkaruházati alapanyagai szín-és formatartók, kopásállók és kellemes komfortérzetet nyújtanak a felhasználónak. A színválaszték óriási és mindig követi az aktuális trendeket.

A megfelelő munkaruházat rendkívül fontos, éppen ezért cégünk arra törekszik, hogy Önnek és munkatársainak a legjobb minőségű munkaruhákat biztosítsuk. A Klopman International magyarországi forgalmazójaként ez a feladat nem nehéz, hiszen a nemzetközi vállalat kínálata a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Termékeik között megtalálhatóak kevert szálas, pamutgazdag és 100% pamut munkaruhák és védőruházati alapanyagok egyaránt. Minden általunk kínált anyag környezetkímélő, ugyanis környezetbarát eljárásokkal készül, ezzel pedig nem csupán a viselőjét, hanem a környezetet is védi. A Klopman által készített munkaruha alapanyag szín- és formatartó, kopásálló és kellemes komfortérzetet nyújt a használójának. Kínálatunkban számtalan színt megtalál, így az Önhöz legközelebb állót választhatja, a munkaruhák pedig mindig az aktuális trendeket követik, így munka közben sem kell lemondani a divatos megjelenésről.

De miket kell figyelembe venni a munkaruházat kiválasztásakor? Az első és legfontosabb az anyag. Kínálatunkban megtalálhatók a kevertszálas munkaruházati anyagok, melyek ötvözik a pamut és a poliészter szál kedvező tulajdonságait. Minőségüket és kifogástalan állapotukat megfelelő kezelés mellett hosszú ideig megőrzik. A pamutgazdag anyagok rendelkeznek a tiszta pamut anyagok azon tulajdonságával, hogy kellemes és kényelmes viseletet biztosítanak, ugyanakkor a poliészternek köszönhetően szín és formatartósságuk kiváló, kezelésük pedig egyszerű. A 100% pamut munkaruha rendkívül kényelmes viselet, mely az érzékenyebb bőrűeknek nyújthat kitűnő megoldást. A munkaruha jó minősége a részletekben rejlik, így tehát a varrás milyensége rendkívül fontos tényező.

Oldalunkon minden terméket megtalál, amely a biztonságos és hatékony munkavégzéshez szükséges, kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Nálunk fellelhetőek a legegyszerűbb munkaruháktól kezdve a legspecifikusabb munkavédelmi eszközök is, nézzen szét kínálatunkban.

ALKATEGÓRIÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!