Lángálló anyagok


Cégünk a védőruházati alapanyagok közül két különböző lángálló anyag mellett teszi le a voksát. Minden lángálló anyag, melyet oldalunkon talál, az európai uniós szabványoknak megfelel, és  a védelmi funkciók mellett tökéletes komfortot is biztosít viselőjének.

A lángálló anyagok gyártásához használt alapanyagok garantálják a biztonságot és a kényelemet, kínálatunkban ezek közül két típusú terméket talál, melyek garantálják a legjobb minőséget. A Sungrazer a NOMEX szálhoz hasonló, lángmentes szállal kevert, közepes árfekvésű védőruházati alapanyag, melyet különféle színekben rendelhet meg tőlünk. A Firestrike 245 a világszerte ismert, védett márkájú Kermel szálból készült lángálló és egyben antisztatikus lángálló anyag, így funkcióját tekintve azoknál a munkáknál is megállja a helyét, ahol védekezni kell az elektrosztatikus kisülések ellen.

A munkaruhák lángállóvá tétele azt a célt szolgálja, hogy megnehezítse az anyagok meggyulladását, vagy csökkentse a tűz terjedését. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a lángálló anyagokból készült ruhák nem éghetők. A tűzállóvá tétellel azt érhetjük el, hogy megállíthatjuk az égési folyamatot. Amikor munkaruhát választunk, annak anyagát kell elsősorban megnézni. A legtöbb műrost könnyen lángra kap, de általában könnyen ki is alszik és elolvad. A pamutot  már nehezebb meggyújtani, azonban tovább és teljesebben ég. A gyapjú nem gyúlékony, azonban a legnagyobb biztonságot a cégünk által kínált lángálló anyagok biztosítják. Ezek ugyanis nem csak maximális védelmet nyújtanak Önnek és munkatársainak, hanem kényelmes viseletet is garantálnak egész nap, színválasztékunk pedig gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót és ízlésének megfelelőt.

Sungrazer

A NOMEX szálhoz hasonló, lángmentes szállal kevert, közepes árfekvésű védőruházati alapanyag, különféle szinekben.

Firestrike 245

A világszerte ismert, védett márkájú Kermel szálból készült lángálló és egyben antisztatikus anyag.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!