kötények

 

A szakácsruházat elképzelhetetlen lenne a kötény nélkül. A szakácskötények fő funkciója ugyanis, hogy védje a szakácsruházat többi darabját a szennyeződésektől. A Variker által kínált szakácskötények minősége vitathatatlan, csakis a legjobb alapanyagokból készült termékeket kínálunk vásárlóinknak.

 

A szakácskötény látszatra egy egyszerű ruhadarabnak tűnhet, azonban számtalan fazon közül választhatnak a szakácsok. A kötények általában a nyakon és a derékon rögzíthetők, de vannak olyan típusok is, melyek csak a derékon köthetők meg, és csak a lábak takarására szolgál, a felsőruházatot szabadon hagyja. Ennek a fajtának a rövidebb változatát nevezik bárköténynek, míg a hosszabb fazonúakat bisztróköténynek. Ez utóbbi legtöbbször elöl sliccelt és nagy zsebbel rendelkezik. A szakácskötények e két típusát általában a pincéreken láthatjuk, a szakácsok a hagyományos típusokat részesítik előnyben funkcionalitásuk miatt.

 

A szakácskötények  egyik legfontosabb jellemzője a vízhatlansága. Azonban léteznek egyszer használatos szakácskötények is azok számára, akiknek a dizájn és az elegancia a fontosabb. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, különböző fazonú és színű kötényeket árusítunk. Kötényeink megfelelnek a szakács szakma kihívásainak, továbbá követik az aktuális szakácsruha divatot is.

A szakácskötények között léteznek 100% pamutból készült darabok, de elterjedt még a 100% poliészter és a kevert összetétel is. Kínálatunkban pincérkötények, hagyományos és derekas típusok is vannak, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Az általunk forgalmazott szakácskötények részben importból, részben hazai gyártásból származnak, és az európai középkategória felső szegmensét képviselik. Célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a nálunk megrendelt szakácskötények minőségével, számtalan szálloda, étterem, szakiskola és egyéni vásárló megfordult már nálunk.

Szakácskötény derekas

Kevertszálas alapanyagból készül, zsebbel, körbevarrt hosszú kötővel.

Szakácskötény melles

Kevertszálas alapanyagból készül, állítható nyakpánttal, zsebbel.

Szakácskötény csíkos

Kevertszálas alapanyagból, állítható nyakpánttal készül.

Kötény derekas

60 x 75 cm, zseb nélküli

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!