konyharuhák

 

A konyharuha minden háztartás alapvető kelléke, így természetesen a mi kínálatunkból sem hiányozhat. Számtalan szín és minta közül választhatnak vásárlóink, akik az összetétel alapján eldönthetik, melyik lesz számukra az ideális konyharuha. Alapvető elvárás, hogy a konyhai használat során bepiszkolódott konyharuhák a nagy igénybevétel, a folyamatos használat és a gyakori mosás során se fakuljanak ki és menjenek tönkre, ehhez pedig az kell, hogy minőségi és tartós alapanyagból készüljenek. A Variker a kezdettől fogva a prémium minőségű anyagok és textíliák forgalmazása mellett kardoskodik, hogy ügyfeleinek mindig a legjobb és legtartósabb szöveteket és alapanyagokat kínálhassa.

Mivel a konyharuhákat nap mint nap használjuk, sütésnél és főzésnél egyaránt kéznél kell lennie, így bírnia kell a strapát. Hogy a szennyeződések teljes mértékben eltűnjenek róla, így általában magas hőfokon kell mosni, ez azonban a gyengébb anyagból készült  daraboknak feladja a leckét. Ezek a ruhák hamar elvékonyodnak, kifakulnak, elrongyolódnak, de akár össze is mehetnek és formájukat is elveszíthetik. Ezért javasolt mindig megnézni a konyharuhák összetételét, mielőtt megvásárolnánk azokat. A legnépszerűbbek a pamut alapanyagból készült termékek, melyek kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek és garantálják a hosszú élettartamot.

A konyharuhák manapság az elsődleges feladatuk, azaz a konyhai tennivalók segítése mellett mára már más funkciókat is betöltenek. Például a konyha stílusához, a bútorok színéhez és a többi lakástextíliához igazítva díszítheti is a teret. Hiszen a manapság oly divatos amerikai típusú konyháknál igen fontos szempont lehet a konyharuha mintája, színvilága és stílusa. Választhatjuk a szoba bútorszöveteihez, a díszpárnák vagy a függönyök hangulatához és mintázatához, így otthonunk szerves részét képezhetik.

Nézzen szét kínálatunkban és rendelje meg a konyhája stílusához legjobban passzoló, színes konyharuhákat, s a vásárolt termékeket kérésre házhoz is szállítjuk. Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal maximálisan elégedett lesz és visszatérő vásárlóink egyre növekvő táborában üdvözölhetjük Önt is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!