karnisok

 

Weboldalunkon függönyök óriási választékával várjuk. Termékeink között egyaránt megtalálhatóak a fényáteresztő és a sötétítő függönyök, biztosan Ön is megtalálja az otthonához illőt. De a függönyök kiválasztásakor a karnis fajtája is elsődleges szempont. Több típus is kapható, melyek közül az ablak méretét, a függöny színét és típusát, valamint a bútorok és a helyiség stílusát és hangulatát figyelembe véve kell kiválasztani a közülük a megfelelőt. Oldalunkon hatalmas választék várja, az általunk forgalmazott és árusított karnisok egytől-egyig  kiváló minőségűek.

Egy körültekintően és átgondoltan megvásárolt karnis a rajta lévő függönnyel díszíti és otthonossá varázsolja lakását vagy irodáját, éppen ezért fontos, hogy az adott szoba és a karnis stílusa összhangban legyen, és emellett még a praktikum is fontos tényező a döntés során.

A karnistól ugyanis nem csupán azt várjuk el, hogy függönyeink tartószerkezetéül szolgáljon, hanem azt is, hogy lakberendezési szempontokból is megfeleljen az általunk megálmodott dizájn jellemzőinek. Pontosan emiatt a nagy elvárás miatt mára már rengeteg fajtájú, anyagú, színű és stílusú karnis kapható, így a választás maximálisan a megrendelőn múlik.

Az egyik leggyakoribb típus a sínrendszerrel felszerelhető karnis, mely általában alumíniumból készül, színe pedig lehet natúr, fehér, de akár egyedi színben is rendelhető. Ha az alapanyagot tekintjük, vásárolható még műanyag vagy kovácsoltvas rúdkarnis, de oldalunkon a dupla kialakítású termékeket is megtalálja.

Természetesen munkatársaink  segítenek a döntésben, forduljon hozzánk bátran, ha nincs konkrét elképzelése. A nálunk vásárolt karnisokat méretre vágjuk, és a tartozékokkal együtt házhoz is szállítjuk, amennyiben ügyfelünk erre igényt tart.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!