dekoranyagok

 

Termékeink között igen széles a kínálat a különböző dekoranyagok és lakástextilek terén. Nem véletlen, hiszen egy lakás, egy családi ház otthonossá tételében és díszítésében igen nagy szerepet játszanak a színes, mintás anyagok, melyekkel mindenki saját ízlésére szabhatja az egyes helyiségeket, legyen szó a hálószobáról, a nappaliról vagy épp a gyerekszobáról.

A temérdek dekoranyag mindegyike, melyet megvásárolhat áruházunkban, olyan minőségi alapanyagokból készül, melyek hosszú élettartamot és ízléses megjelenést kölcsönöznek a termékeknek.

A dekoranyagok felhasználási köre rendkívül széles. A különböző rendezvényeken és eseményeken is – mint például esküvőkön, partikon vagy épp kiállításokon – nagy népszerűséggel használják a dekoranyagok típusait. A ma egyre inkább elterjedő újrahasznosítás területén is kiválóan megállják a helyüket. Nagyszerűen lehet régi, kopott bútorokat, felszereléseket feldobni és újragondolni a hozzá illő dekoranyag felhasználásával, így válhat egy már kidobásra váró holmi is az otthon díszévé.

Óriási színválasztékkal várjuk vásárlóinkat, a számtalan minta és színkombináció között mindenki rábukkanhat álmai szövetére. A dekornyagokból készíthetünk függönyt, asztalterítőt, díszpárnát, de felhasználásuknak csak a képzelet szabhat határt. Kínálatunkban többek között a legszebb és legjobb minőségű szatén, selyem és organza dekoranyagokkal várjuk.

Ha Önnek egyedi igényei vannak a méretre vonatkozóan, akkor is nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal, munkatársainkkal segítünk Önnek a megfelelő szövet és anyag kiválasztásában és annak méretre vágásában. Termékeink mindig az aktuális divatot követik, megjelenésükkel eleganciát és minőséget sugároznak. A prémium alapanyagoknak köszönhetően az általunk forgalmazott termékek tartása, esése és tartóssága kiváló, így garantáljuk a hosszan tartó élettartamot, hogy sokáig gyönyörködhessenek benne vásárlóink.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!