Birkenstock lábbelik

 

Cégünk a kényelmes munkavégzés elősegítése céljából olyan lábbeliket kínál, melyet elősegítik a helyes testtartást és jó alátámasztást biztosítanak a testnek. Mindezt kitűnően ötvözik a Birkenstock papucsok, a Variker hosszú évek óta forgalmazza már a márka termékeit. Ügyfeleink elégedettsége bizonyította számunkra, hogy a Birkenstock melletti döntésünk tökéletes volt. Népszerű és kedvelt termékké vált a kínálatunkba való integrálása óta.


Az általunk kínált Birkenstock Super Birki, Profi Birki cipők fő feladata az, hogy kényelmes, anatómiailag helyes tartást biztosítsanak, ezeknek az elvárásoknak pedig maximálisan megfelelnek. Éppen ezért nem véletlenül népszerűek a Birkenstock cipők a szakácsok, a cukrászok és az egészségügyi dolgozók körében. Ezekben a szakmákban ugyanis gyakran egész nap állni kell, ilyenkor pedig különösen fontos a megfelelő cipőválasztás. A rossz alátámasztás miatt például gyorsabban elfáradhatunk, de legrosszabb esetben visszafordíthatatlanul megrongálódhatnak lábaink és más egészségügyi problémák is felléphetnek.

 

A Birkenstock cipőkben egészséges lábakon, egész nap kényelemben és jó kedvvel töltheti a munkaidejét. Az általunk forgalmazott cipők kétféle bőségben kaphatók, hogy mindenki megtalálhassa a lábfejéhez legjobban illeszkedő papucsot. A német Birkenstock cég klumpái munkahelyi használatra lettek kifejlesztve. A talpbetét speciális kialakítása gondoskodik a sarok megfelelő alátámasztásáról, így megkönnyíti a helyes testtartást és leveszi a terhet a gerincről. Mindegyik papucs csúszásgátló talppal van ellátva a biztonságos munkavégzés érdekében. A Birkenstock papucsok tisztítása rendkívül könnyű, felületük részben oldal és zsírálló, a betétek pedig 60 fokig mosógépben is moshatók.

ALKATEGÓRIÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!