Bélések

Cégünk a munkaruházati és védőruházati alapanyagok mellett még számtalan terméket kínál vásárlóinak. Oldalunkon bemutatjuk termékportfóliónkat, melyben megtalálhatóak a legjobb minőségű lángálló és lángmentesített agyagok, vízpergető anyagok, lakástextilek és szakácsruhák.

valamint bélések is, melyek tökéletes választást kínálnak a különféle ruhák béleléséhez. Egy ruhadarabnál ugyanis éppen olyan fontos a bélés, mint magának a ruhának az anyaga.

Termékeink között megtalálhatók poliészter bélések, melyeket elsősorban kabátokhoz, nadrágokhoz, kosztümökhöz és szoknyákhoz ajánlunk. Az acetát bélések szintén népszerű bélelő anyagok, melyek súlyra nehezebbek, felületük pedig fényesebb, mint a poliészter béléseké. A viszkóz bélések a cellulóz természetes alapanyagból készülnek. Csupán a kikészítésükhöz alkalmaznak mesterséges anyagokat. A viszkóz kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik és  nedvszívó képessége miatt is igen népszerű alapanyag. Viszkóz anyagból készült béléseink rendkívül lágyak és finomak, viselésük éppen ezért igen kényelmes, bátran ajánljuk őket bármilyen ruhák belső béleléséhez.

Az általunk kínált anyagok mind prémium minőségűek, így vásárlóink biztosak  lehetnek abban, hogy a választott bélés tartós és hosszú élettartamú lesz.

Szolgáltatásaink között vállaljuk a nálunk vásárolt alapanyagok elkészítését is az egyedi igényeknek megfelelően. A nálunk megrendelt termékeket – amennyiben kívánja – házhoz is szállítatjuk, hogy Önnek ne legyen gondja arra sem.

ALKATEGÓRIÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!