ágytakarók

 

Oldalunkon mindent megtalál, ami otthona díszítéséhez szükséges. Legyen szó díszpárnáról vagy függönyanyagról, dekoranyagról vagy egy csodaszép ágytakaróról. Hiszen elég egy jól megválasztott ágytakaró ahhoz, hogy a nappalit, a hálószobát vagy a gyermekek szobáját különlegessé és hangulatossá varázsoljuk. Az ágytakarók éppen ezért mindig is fontos szerepet töltöttek be, s töltenek be ma is a lakberendezés során. Választáskor jól át kell gondolni, milyen az adott helyiség stílusa, milyen színek és anyagok dominálnak, és ezek alapján már könnyebben szűkíthető a szóba jöhető ágytakarók köre. De a döntés még így sem egyszerű, ugyanis cégünk hatalmas választékot kínál a szebbnél szebb darabokból, melyek csakis a legjobb minőségű alapanyagokból és szövetekből készülnek. A cégünk által forgalmazott ágytakarók nem csupán otthonát tehetik egyedivé és hangulatosabbá, hanem a kiváló színvonalnak köszönhetően takaróként is kényelmes és kellemes érzetet nyújt Önnek és családjának.

Arról már nem is beszélve, hogy egy megfelelő odafigyeléssel kiválasztott ágytakaró nem csak a szoba stílusának és arculatának tökéletességéért felel, hanem védelmet nyújt az ágy vagy a kanapé számára is. Hogy igazán jól mutasson a fekvőalkalmatosságon, érdemes olyan méretet választani, mely kissé túllóg az ágyon. Ágytakaróink különböző méretekben kaphatók, hogy ügyfeleink igényeinek mindig meg tudjunk felelni, a megrendelt termékeket pedig házhoz is szállítjuk igény esetén, így ügyfeleink kényelmesen és gyorsan hozzájutnak az általuk vásárolt ágytakaróhoz és más általunk forgalmazott lakástextíliához.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!