Variker - a szövetes szövetséges

A címsor a Variker Kft. szlogenje. Azt hivatott sugallni, hogy a cég maximálisan kiszolgálja a partnerek igényeit. Ez a KLOPMAN International magyarországi forgalmazójaként nem is nehéz, hiszen a nemzetközi vállalat kínálata a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

A nemzetközi cég a kevert szálas, pamut/poliészter munkaruházati és védőruházati alapanyagok specialistája. Ezt legalizálják az Öko-Tex és Öko-Label minősítések, melyek értelmében a szövetek környezetkímélő anyagokból, környezetbarát eljárásokkal készülnek, védve a környezeten túl a ruházat viselőjét is.
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

Cégünk részt vesz a kerület kultúrális életében, támogatjuk az évenként rendezett kultúrális napokat, a nagycsaládosoknak szervezett rendezvényeket, a Pestújhelyi Közösségi Házat, a Csokonai Művelődési Házat, a vörösiszap károsultjait, az árvízkárosultakat. Igyekszünk segíteni a kerületben működő kereskedelmi szakiskola munkáját is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.
Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

Variker Kft. textil kis- és nagykereskedés • 1156 Budapest, Páskomliget u. 64. Tel./fax: 410-2003 variker@variker.hu • 2011. Minden jog fenntartva!